Kaal langes 1,1 kg

Täna hommikul sõin putru, ühe pasteedisaia ja 50 grammi tumedat (70%) šokolaadi. Lõunaks sõin nuudleid. Ja õhtul sõin ühe greibi (u. 300 g) enne jooksmist ja kausitäis pohlade ja jõhvikate segu koos tuhksuhkruga ning lisaks sellele jõin pärast jooksmist üks liiter punase greibi mahla.

Täna kaal langes. Nüüd hoian pöialt, et homme see kaal püsiks. Loodan, et ma nädalavahetusega oma kaalulanguse projekti tuksi ei keera.

Täna ma siis jooksin kaks ringi ja tegin 80 jalgade tõstmist. Esimesel ringil 50 tükki ja teisel 30. Täitsa mõnus oli ja ma pidasin hästi vastu.

Öösiti lähevad mu jalad krampi. Ei tea, millest see tingitud on. Täna tegin pärast trenni natuke ka venitus harjutusi. Äkki läheb asi paremaks.

Jalgade tõsteid tegin nii, et tõstsin põlved ühele poole ja teisele poole. Vast nii saavad ka külgmised kõhulihased koormust. Täna avastasin, et ma võiks joostes oma rohkem oma ülakeha liigutada, sest see treeniks ka külgmisis kõhulihaseid. Järgmine kord jooksen pühapäeval. Püüan harjutada joostes ülakeha liigutamist.

See tume šokolaad ja greip tõesti võtavad söögiisu vähemaks. Võib-olla need pohlad ja jõhvikad ka. Kuid need saavad varsti otsa. Homme saan veel süüa, aga mida ma pühapäeval teen, seda ma ei tea. Uusi vist ei raatsi osta. Vaatan veel.

Kui see greip põhjustas kaalulanguse, siis teen järgmine nädal endale greibi kuuri. Hakkan enne trenni greipi sööma. Seega pean endale 3-4 greipi varuma.

Täna lubas vihma, aga kui ma jooksin, siis paistis päike ja kui tagasi jõudsin, siis oli tugev tuul. Ühesõnaga oli mõnus jooksmise ilm. Vihma ei sadanudki, vähemalt mitte siis, kui mina jooksin. Kui olin juba kodus, siis hakkas natuke sadama. Loodan, et pühapäeval saan ka normaalset joosta.

Loodan ka, et ma ikka suudan oma soovitud kaalu saavutada. Et mul jätkuks selleks kannatust ja saavutan selle praeguse strateegiaga ning loodan väga, et suudan seda strateegiat rangelt järgida. Vaatasin, et tööpäevadel saan ma päris hästi hakkama (kuid seda koos greibi ja hapude marjadega), kuid nädalavahetus. Seda ma ei tea. Kuidas ma suudan end üleval pidada. Tegelikult peaksin ma pidevalt midagi tegema ja tegevusi ka jagub, aga kas ma ka neid teen…

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>