Paastumine II katse: 3. päev peaaegu söömata

Kaal langes -0,5 kg. Nüüd kaalun 47,6 kg.

Öösel vist sain üsna hästi magada. Unes söömist ei näinud või lihtsalt ei mäleta söömise und. Sain end hommikul üsna hästi ülesse.

Enne jooksma minemist võtsin ühe rauatableti ja jõin vett.

Hommikul käisin jooksmas. Läbisin ühe ringi ja tõstsin 50 korda jalgu. Alguses oli natuke külm, kuid pärast esimest kiiret spurti hakkas juba soe. Täna suutsin taas jooksmist nautida. Ei tundnud jõuetust. Tundsin end väga hästi.

Esimese tee jõin kella 9:00 ajal, melissitee sidruniga ja must tee sidruniga.

Peale selle sõin ühe prääniku. Mu juhendaja andis. Alguses pistsin selle taskusse. Siis mõtlesin, et viskan prügikasti. Kuid kahju hakkas. Mõtlesin, et viin selle koju, aga polnud moment seda kuhugi panna ja mõtlesin, et tasku läheb väga prääniku-puruseks, kui ma koju lõpuks jõuan. Seega sõin ma prääniku ära. Loodan, et see mu plaanidele väga palju vett peale ei tõmmanud.

Peale selle jõin veel pool liitrit energiajooki Starter. Vaatasin, et selle koguse kohta sain kõiki aineid, mida see sisaldas, pooleteist päeva jagu soovitavast päevasest kogusest. See sisaldab: C-vitamiin, niatsiin, pantoteenhape, B6-vitamiin, B2-vitamiin ja foolhape. Suhkruid 62,5g – seda ma ei tea, kas see on üle soovitusliku päevase koguse või mitte….Lugesin, et soovituslik päevane suhkru kogus (naistele) on 90g, seega täna ma pole suhkruga liialdanud. Muidugi see oleneb, kui palju üks präänik suhkrut sisaldab.

Kuid, eile ma tarbisin suhkruid tugevalt üle soovitusliku koguse. Püüan edaspidi vähem suhkruid tarbida.

Täna töötasin, st kirjutasin oma kursusetööd, mingi aeg raamatukogus. Hea, et kodust välja sain.

Kusjuures raamatukogus tundsin ma nälga. See võis tuleneda sellest, et ma jõin ühe korraga oma energiajoogi ära. Oleksin vist pidanud seda väiksemates kogustes ja pikema aja jooksul tarbima. Kodus joon ma vahetpidamata teed ja siis ei ole see näljatunne nii tugev.

Täna pakuti raamatukogu ees tasuta pannkooke. Ma ei võtnud, läksin letist suure kaarega mööda. Ma ei tea, kuidas mul alati nii-moodi õnnestub kõik ajastada. Vanaema ka helistas ja ütles, et ploomid on valmis, et ma sinna sööma läheksin. Aga kuidagi ei taha minna, sest ma ei tea, mis sealse toiduga on, aga olgu kogused kui väiksed tahes, minu kaal tõuseb paari päevaga meeletult.

Arvan, et pean oma paastumise perioodi mõned päevad pikendama. Seda isegi juhul, kui ma vanaema juurde ei lähegi (kuigi ta loodab, et ma järgmine nädal lähen). Prognoosi kohaselt ei saavuta ma algselt planeeritud ajaks soovitud kaalu.

Kuna ma natuke kahetsen selle prääniku söömist ja kõht on juba väga mitmendat päeva totaalselt kinni, siis võtsin õhtul 10 ml Duphalac´i.

 

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>