Jooksmine

Kolm ringi talvevarustuses on jätkuvalt pingutustnõudev. Kuna ma eile unustasin taas end liiga kauaks ülesse, siis magasin täna kauem ja läksin jooksma alles kell 10:00 ajal.

Jätsin maha oma mütsi ja kindad, sest arvasin, et väljas on soojem. Alguses oli nätuke külm, kuid teise ringi lõpus tundsin ma puudust vaid oma mütsist. Ehk siis, kindad on jätkuvalt üleliigsed, kuid mütsi panen ma järgmine kord ikkagi pähe.

Ma tunnen taas väikest lihasvalu, mis annab aimu treeningust. Üldiselt on mu keha juba trenniga harjunud ja see on muutunud juba lihtsalt enda liigutamiseks, kuid treeningu moment on kadunud. Eks see ole koht, kus tuleb muuta treeningharjutusi ja jooksudistantsi või intensiivsust. Aga kuna ma olen ikkagi pigem laisk inimene, siis ma jätkan esialgu samas vaimus. Keskendun pigem stabiilsusele kui lihaste arendamisele. Püüan muuta jooksmise ja tenni üheks osaks oma igapäeva elus, just nagu seda on näiteks igaõhtune hammastepesu.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Jooksmine

  1. 7777 kirjutab:

    lase oma lihastel puhata kaaaaa,kus otsast nad vastupidavamaks arenevad kui sa neid koguaeg koormad ilma puhkust andmatta ????????

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Ega ma vastupidavust taga ajagi. Pigem põletan rasva ja selles protsessis ei saa endale puhkust lubada. :) Lihaste areng selles protsessis on pigem kaasnev nähtus kui eesmärk omaette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>