Avastused enda kohta

Seoses kursusetööga ja eriti just selle kirjutamise lõpuosas ma avastasin, et saan pingelistes olukordades üsna hästi hakkama. See on üks oluline juhi omadus. Äkki mul on potentsiaali, et olla hea juht.

Mul oli kohustuste nimekiri tohutu, tähtaeg oli kohe-kohe saabumas. Olin juba lootusetu ja olin käega löömas. Kuid järsku ma leidsin kuskilt selle jõu. Võtsin asja käsile. Panin tegevused olulisuse järjekorda. Mu töö muutus väga produktiivseks. Usun, et ma suutsin selle kahe nädalaga teha rohkem asju, saavutada rohkem tulemusi kui kolme kuuga kokku.

See teadmine annab mulle julgust. Nüüd ma tean, et ma saan hakkama ka rasketes oludes. Just vaimselt ja emotsionaalselt rasketes oludes. Füüsiliselt raskete olukordade talumine pole mulle juba ammu enam mindagi võimatut ega ületamatut.

Rubriigid: Kes ma olen? - Mina., Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>