KerttuAed

Kategooriad
Arhiiv
Kurk
Kirjutas kerttu, 15 May, 2012   

Kurki ettekasvatada ei ole mõttet. Muidugi on asi ka natuke minus, sest taimelamp läks läbi ja olin ka 5 päeva kodust ära. Kuid ikkagi teised taimed elasid selle üle, kuid kurk mitte. Kuid samas india kurk oli väga ilus. Kuid tavaline kurk venis pikaks ja vajus longu. Järgmine aasta kurki enam ette ei pane, vaid panen koos tomatitaimede istutamise ajal seemnest maha. Lisan pildi kurgitaimedest.2 kommentaari - “Kurk”
  1. Kai Says:

    Ära anna alla :) Kurk ei taha palju ümberistutamist ja on hirmus egoist. Katsu järgmine aasta panna kurgiseemned turba- või kookoskakassetti nii nagu meloni ja arbuusiga tegid. Siis istutad taime koos turbakassetiga suurema poti sisse ja hiljem juba otse kasvuhoonesse.

  2. kerttu Says:

    Vist ei viitsi, kergem on ikka seemnest otse kasvuhoonesse panna – kurk ju kasvab ka nii ruttu


Kommenteeri«     »