Pole kaua näinud

No nii, long time no see.

Vahepeal oli trennist peaaegu kolm nädalat pausi. Olin veidi tõbine, oli muud tegemist ja stressasin. Täna käisin jälle ja sellest on hea meel. Lasen uue hooga edasi. Tegin rinnalt 3×8 80kg ja see näitab, et jõudu pole kadunud. Paar nädalat korralikult trenni teha ja see peaks taastama endise vormi.

Vaatasin ka kortereid ja aastaga on paras hinnaralli toimunud. Mulle sobiv korter maksab ca 120000. See tähendab, et laenu vajaksin 80000. Vaatasin äärelinna – Nõmme, Veskimöldre, Tiskre, Kakumäe. Kesklinn ei tõmba üldse, Viimsi kant on täiesti out ja mägedele pole ka soovi ega mõtet. Küsisin ka pangast laenu kohta, saaks kuni 90000. Seega pole mingit takistust see asi sel aastal ära teha. Natuke kripeldab ainult, kas on õige aeg ostmiseks. Samas ma ei usu, et hinnad väga langeksid, selleks peaks toimuma midagi eelmise masu taolist.

Vahepeal tekkis siis midagi suhte taolist. Huvitatumaks pooleks oli rohkem tema, mina läksin niiöelda vooluga kaasa. Vahepeal tekkis tunne, et ehk tuleb välja midagi. Aga ei. Oleks siis probleeme üks või kaks, aga neid on umbes 6. Ametlikku lõppu pole tegelikult veel teinud, aga eile tülitsesime ja asi on vist selge. Ei taha seda kevadet ja suve raisata mingi lootusetu teema peale.

Nojah, ja täna võttis see kaunitar ka ühendust, tahtis kokku saada. Vist sai lapse isa juurde sokutada ja ju oli raha tarvis nagu ikka. Ei. Ei soovi kulutada oma aega sinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>