Elamus

Tasub lõpuni kuulamist, Fred Jüssi – Vaikus kui loodusvara.
http://www.ylikool.ee/et/13/fred_jyssi

Kuigi mõned julmad ütlused sees, hea jutt.

Käisin täna üle mitme nädala trennis. Oli siiras soov tega kergelt kogukeha trenn ja siis joosta vähemalt 4km sisestaadionil. Esimene asi – 3 soojendusringi, ja tõmbasin säärealuse lihase ära. Seda ei ole jällegi mitte kunagi varem juhtunud. Jooks joostud selleks korraks siis.

Miks tekivad head emotsioonid kiiresti, aga kui oled nad kaotanud, sellest ülesaamine kestab väga kaua.
Olen tööst üsna väsinud, kolmapäeval õhtu kella 11-ni, eile kella 7-ni, rohkem ei jõudnud. Tuli ka 100 km veel laevale sõita. Täna jälle 7.30 hommikul arvuti taha. Muuks eriti aega ei ole, homme päeval mõned asjaajamised ja ülehomme jälle maale. Ema ootab.
Tuleks vähem olla arvutis ja moblas, töö on nagunii enamus ajast ekraani vahtimine. Trenni küll mitu nädalat ei teinud, mõni päev õgisin nagu viimane buliimik, aga jooksmas käisin siiski. Sellest on kasu olnud, pekki on veel vähemaks jäänud. Kätel on sooned rohkem väljas ja kõht kahaneb. Vajan puhkust, siis oleks kõik jälle OK. Läheks hoopis metsa pühapäeval, võtaks detektori kaasa ja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>